ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Δρόμος Καθοδήγησης

Κατασκευάζεται από:

• Συνθετικό πέτρας και ρητίνης.

Διαστάσεις:

• 400mm x 400mm

Χρωματικές επιλογές:

Στάνταρ: μπεζ, γκρι άνθρακα.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

  • Καθοδήγηση ατόμων με προβλήματα όρασης κατά μήκος μιας διαδρομής, όπου παραδοσιακά βοηθητικά ίχνη, όπως μια γραμμή ιδιοκτησίας ή η ακμή από κράσπεδο, δεν είναι διαθέσιμα. Επίσης για καθοδήγηση ανθρώπων γύρω από εμπόδια, π.χ. παγκάκια σε μια πεζοδρομημένη περιοχή. Η καθοδήγηση μπορεί να γίνεται ή με περπάτημα στην ανάγλυφη επιφάνεια ή διατηρώντας επαφή με μπαστούνι.
  • Εσωτερική / εξωτερική χρήση.
  • Για πεζούς.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Άσφαλτο, σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο & πλακάκια.

Μέθοδος στήριξης:

Επιλογή από ειδικές κόλλες.

Καθοδήγηση ατόμων με προβλήματα όρασης κατά μήκος μιας διαδρομής, όπου παραδοσιακά βοηθητικά ίχνη, όπως μια γραμμή ιδιοκτησίας ή η ακμή από κράσπεδο, δεν είναι διαθέσιμα.

Ο σκοπός των δρόμων οδήγησης είναι η καθοδήγηση ατόμων με προβλήματα όρασης κατά μήκος μιας διαδρομής, όπου παραδοσιακά βοηθητικά ίχνη, όπως μια γραμμή ιδιοκτησίας ή η ακμή από κράσπεδο, δεν είναι διαθέσιμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθοδηγήσει ανθρώπους γύρω από εμπόδια, για παράδειγμα, παγκάκια στο δρόμο σε μια πεζοδρομημένη περιοχή. Η επιφάνεια έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να οδηγηθούν κατά μήκος της διαδρομής, είτε περπατώντας στην ανάγλυφη επιφάνεια είτε με τη διατήρηση της επαφής με ένα μπαστούνι.

Για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά του, το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και μόνο μετά από διαβούλευση με τις σχετικές τοπικές ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα