ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Κοινόχρηστος Ποδηλατοδρόμος.

Κατασκευάζεται από:

• Συνθετικό πέτρας και ρητίνης.

Διαστάσεις:

• 400mm x 400mm

Χρωματικές επιλογές:

Στάνταρ: μπεζ, λευκό με οριοδείκτες με ανακλαστήρα .

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

  • • Η ανάγλυφη επιφάνεια ενός διαχωρισμένου κοινόχρηστου ποδηλατόδρομου/ διάβασης είναι για να συμβουλεύει άτομα με προβλήματα όρασης για την σωστή πλευρά εισόδου. Η κεντρική ανακλαστική λωρίδα είναι για να βοηθήσει πεζούς με προβλήματα όρασης στην διατήρηση της σωστής πλευράς.
  • • Εσωτερική / εξωτερική χρήση.
  • • Για πεζούς.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Άσφαλτο, σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο & πλακάκια.

Μέθοδος στήριξης:

Επιλογή από ειδικές κόλλες.

Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με διαχωριστικό κοινόχρηστου ποδηλατόδρομου/ διάβασης για να συμβουλεύει άτομα με προβλήματα όρασης για την σωστή πλευρά εισόδου.

Ο σκοπός μιας ανάγλυφης επιφάνεια που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με διαχωριστικό κοινόχρηστου ποδηλατόδρομου/ διάβασης είναι για να συμβουλεύει άτομα με προβλήματα όρασης για την σωστή πλευρά εισόδου.

Η επιφάνεια χρησιμοποιείται όταν μία κοινόχρηστη διαδρομή αρχίζει, τελειώνει ή διασχίζει ένα οδόστρωμα. Οι νευρώσεις των πλακιδίων που χρησιμοποιούνται είναι για τον προσδιορισμό της σωστής πλευράς εισόδου στη διαδρομής, εξασφαλίζοντας τον ασφαλή διαχωρισμό από τους ποδηλάτες.

Μεταξύ των δύο διαδρομών είναι μια κεντρική ανακλαστική λωρίδα (υπερυψωμένη λευκή γραμμή), η οποία μπορεί να διαβαστεί από τα πόδια ή το μπαστούνι. Η λωρίδα διατρέχει όλο το μήκος της από κοινού διαδρομή μεταξύ του ποδηλατόδρομου και του μονοπατιού.

Το προφίλ της ανάγλυφης επιφάνεια αποτελείται από μια σειρά από υπερυψωμένες, επίπεδης επιφάνειας λωρίδες, ύψους 5mm, πλάτους 30mm, και σε απόσταση 70mm μεταξύ τους.

Η κεντρική ανακλαστική λωρίδα (λευκό φινίρισμα) έχει 12-20mm ύψος, 150mm πλάτος, κεκλιμένες πλευρές και μια επίπεδη κορυφή 50mm.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα