ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

composite products

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP. Μετασκευές σε διαδρόμους για όλους τους τύπους επιφανειών.

Η Evergrip κατασκευάζει, εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΧΑΡΩΝ

Υψηλής αντοχής, ανθεκτικότητας και χαμηλού βάρους βιομηχανικές σχάρες, οι οποίες ενδείκνυνται για κάθε είδους περιβάλλον χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.

Οι σχάρες fiberglass (GRP) προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό μηχανικών και φυσικών ιδιοτήτων και αποτελούν μια δοκιμασμένη λύση, ιδανική για αντικατάσταση χαλύβδινων και αλουμινένιων σχαρών. Είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία ποικιλία δομικών, χημικών & διαστασιακών παραλλαγών καθιστώντας τες κατάλληλες για εγκαταστάσεις σε όλα τα βιομηχανικά και εμπορικά περιβάλλοντα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΠΑΣΤΗΣ

Επιλογή από βιομηχανικού τύπου συστήματα, ανθεκτικά, οικονομικά και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.

Κατάλληλες για όλα τα βιομηχανικά και εμπορικά περιβάλλοντα, οι GRP κουπαστές χρησιμοποιούνται σε κλιμακοστάσια, διαβάσεις πεζών & πλατφόρμες καθώς και για προστασία γύρω από μηχανήματα. Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για να συμμορφώνονται με όλες τις σχετικές προδιαγραφές

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα