ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΚΟΙ & ΔΟΜΕΣ: GRP FIBREGLASS ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΚΟΙΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΚΟΙ & ΔΟΜΕΣ: GRP FIBREGLASS ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΚΟΙ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Εξηλασμένοι Δοκοί.

Κατασκευάζεται από:

ε τη διεργασία της εξέλασης χρησιμοποιώντας ενισχύσεις υαλονημάτων, θερμοσκληραινόμενες ρητίνες και επιφανειακή επεξεργασία.

Διαθέσιμα τύποι:

Γωνιά ǀ Τετράγωνο ǀ Διατομής C ǀ Επίπεδο ǀ Δοκός I ǀ Ανοιχτής Διατομής ǀ Κυλινδρικής Διατομής ǀ Σανίδα ǀ Κουπαστή ǀ Βαθμίδα σκάλας

Επιλογές:

  • Επιλογή του τύπου ρητίνης για επίτευξη απαιτούμενων μηχανικών χαρακτηριστικών / απόδοσης σε φωτιά / χημικής αντίστασης.
  • Δομικές κατασκευές για προ-υπάρχοντα σχέδια.
  • Διαθέσιμη υπηρεσία σχεδιασμού.

Χρωματικές επιλογές:

  • Στάνταρ: Γκρι, Κίτρινο.
  • Κατά παραγγελία: Κάθε RAL ή BS χρώμα.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

  • • Αντικατάσταση χάλυβα, ξύλου ή σκυροδέματος σε ανακαινίσεις καθώς και σε νεότευκτες δομές.
  • Εσωτερική / εξωτερική χρήση.M
  • Για πεζούς και τροχοφόρα.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Σκυρόδεμα, τούβλα, χάλυβα, ξύλο.

Μέθοδος στήριξης:

  • Συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας μπουλόνια και ειδικές κόλλες.
  • Επί τόπου εγκατάσταση με μια σειρά από μηχανικούς ή χημικούς συνδέσμους.

Οι fibreglass (GRP) δοκοί είναι ιδανικοί για εσωτερικά ή εξωτερικά διαβρωτικά περιβάλλοντα, όπου βιομηχανικές χημικές ουσίες ή όξινος / αλατούχος αέρας μπορεί να διαβρώσει γρήγορα μεταλλικές δομές.

Συνήθως ενσωματώνονται τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις και έχουν δείξει αποδεδειγμένη απόδοση εν χρήση για 50+ χρόνια.

Όλοι οι τύποι κατασκευάζονται από ίνες γυαλιού & ρητίνες πολυεστέρα με τη διαδικασία της εξέλασης και με την εφαρμογή επιφανειακής επίστρωσης.

Όλοι οι τύποι προφίλ έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές ποιότητας EN 13706 E23 ή E17.

Όλα τα προφίλ είναι διαθέσιμα σε τυποποιημένα μήκη των 6m. Άλλα μήκη, ρητίνες ή χρώματα είναι επίσης διαθέσιμα (με την επιφύλαξη ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας).

Διατίθεται σε στάνταρ γκρι χρώμα ή υψηλής ορατότητας κίτρινο ασφαλείας και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του fibreflass όπως μικρό βάρος, υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με αντοχή στη διάβρωση, είναι μη αγώγιμα και βραδυφλεγή και δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου συντήρηση στο κύκλο ζωής τους.

Ο τρόπος κατασκευής που εμπεριέχει το χρώμα αλλά και η επιφανειακή ανθεκτική επικάλυψη έχει ως αποτέλεσμα μια σταθερή, αναλλοίωτη εμφάνιση και είναι ιδιαίτερα οικονομικοί σε σύγκριση με ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα/σίδηρο.

Το σχετικά ελαφρύ βάρος του προϊόντος καθιστά τη μεταφορά, το χειρισμό και την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολη σε σχέση με τα μεταλλικά προϊόντα. Οι δοκοί μπορούν να κοπούν στο κατάλληλο μέγεθος και να συναρμολογηθούν μερικώς πριν από την παράδοση για άμεση εγκατάσταση, ή να κοπούν εύκολα επί τόπου χρησιμοποιώντας κατάλληλα εργαλεία.

Οι παραγόμενες κατασκευές παρέχουν ασφάλεια σε εργαζομένους σε μια ευρεία ποικιλία από εκτεθειμένες περιοχές σε όλες τις βιομηχανικές και εμπορικές συνθήκες, π.χ. έργα επεξεργασίας νερού, θαλάσσιες και σιδηροδρομικές εφαρμογές, εγκαταστάσεις παραγωγής, διαβάσεις πεζών κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα