ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Εφαρμογή Αντιολισθητικών Λωρίδων GRP Χαμηλού Προφίλ

17 Δεκεμβρίου 2014


Το αίτημα του πελάτη ήταν να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα ολισθηρότητας που παρουσίαζε η μαρμάρινη σκάλα της κεντρικής εισόδου της εταιρίας, ιδιαίτερα κατά τις βροχερές ημέρες. Οι διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν στο εμπόριο - αυτοκόλλητες αντιολισθητικές ταινίες - έχουν πολλά μειονεκτήματα, καθώς παρουσιάζουν μειωμένη αποτελεσματικότητα και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα να απαιτείται η αντικατάστασή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η λύση που επιλέχθηκε ήταν αντιολισθητικές λωρίδες από GRP, σε χρώμα μαύρο κατόπιν απαίτησης του πελάτη, οι οποίες προήλθαν από την κοπή ενός GRP αντιολισθητικού φύλλου χαμηλού προφίλ σε κομμάτια των 5cm πλάτους και συγκεκριμένου μήκους σύμφωνα με τις διαστάσεις της σκάλας. Η τοποθέτηση έγινε με τη χρήση ειδικής κόλλα, από το ειδικευμένο συνεργείο της Evergrip Hellas. Με τη χρήση των GRP αντιολισθητικών της Evergrip επαλείφθηκε μόνιμα ο κίνδυνος ολίσθησης στη μαρμάρινη σκάλα καθώς η συγκεκριμένη λύση παρουσιάζει εξαιρετική αποτελεσματικότητα και αντοχή στο χρόνο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα