ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Εύκαμπτη Μπαριέρα Σε Εργοστάσιο Αλουμινίου

14 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση εύκαμπτης μπαριέρας – flex impact – σε εργοστάσιο έλασης αλουμινίου. Στο χώρο εναπόθεσης έτοιμων προϊόντων είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά προστατευτικά για την προστασίατων ραφιών. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω των χτυπημάτων από τα κλαρκ, τα μεταλλικά προστατευτικά παραμορφώθηκαν με αποτέλεσμα τόσο την μείωση της αποτελεσματικότητας τους όσο και την επιδείνωση της εμφάνισης του εργοστασίου.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος τα μεταλλικά προστατευτικά αντικαταστάθηκαν από εύκαμπτη μπαριέρα – flex impact– μήκους 26m,τύπου ΤΒ200 σε κίτρινο χρώμα και με ύψος 210mm. Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του προϊόντος, η ενέργεια των συγκρούσεως απορροφάται χωρίς να παρουσιάζεται μόνιμη παραμόρφωση. Έτσι παρέχεται μόνιμη προστασία στον πάγιο εξοπλισμό του εργοστασίου χωρίς απατήσεις συντήρησης και με σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με τις μεταλλικές μπαριέρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα