ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Βελτίωση απόσμησης στο βιολογικό καθαρισμό Πατρών

6 Ιουνίου 2016

Το έργο περιελάμβανε τον σχεδιασμό, την προμήθεια των υλικών και την κατασκευή των απαραίτητων παρεμβάσεων ώστε να βελτιωθεί η απόσμηση του βιολογικού καθαρισμού Πατρών.Για την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού απαιτήθηκε η κάλυψη των καναλιών και φρεατίων, που στην πρότερη κατάσταση δεν είχαν καμία κάλυψη, αλλά και η αντικατάσταση των παλαιών τσιμεντένιων καλυμμάτων σε όσα φρεάτια και κανάλια υπήρχε ήδη κάλυψη.

Λόγω της απαίτησης για κάλυψη των φρεατίων από υλικό που θα είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να επιτρέπεται η βάδιση πάνω σε αυτό και ταυτόχρονα ελαφρύ ώστε να αφαιρείται εύκολα, επιλέχθηκε το αλληλένδετο πάτωμα GRP. Το προϊόν αυτό παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα καθώς είναι ελαφρύ, ισχυρό και δεν διαβρώνεται. Η στήριξη των GRP πατωμάτων έγινε σε γωνίες GRP. Για την επίτευξη της απαιτούμενης στεγάνωσης τοποθετήθηκε κατάλληλο λάστιχο και στις δύο εσωτερικές πλευρές της γωνιάς. Επιπλέον τοποθετήθηκε σφραγιστική κόλλα στο σημείο που εφάπτεται η GRP γωνιά με το μπετό. Όπου απαιτήθηκε τοποθετήθηκαν στηρίγματα GRP διατομής Η ή Π, τα οποία στηρίχθηκαν με ανοξείδωτα στηρίγματα. Τα αλληλένδετα πατώματα GRP έχουν αντιολισθητική επίστρωση ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος κατά την βάδιση πάνω σε αυτά. Τέλος, ειδικά κουτιά κατασκευάσθηκαν προκειμένου να καλυφθούν ανοίγματα ή βάνες σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα