ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΛΗΣ ΡΑΦΙΩΝ RACK PROTECTOR

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Προστατευτικό στήλης ραφιών - Rack Protector.

Κατασκευάζεται από:

Εξαιρετικά ελαστικό, συνθετικό παράγωγο πολυμερούς.

Διαστάσεις:

 • Ύψος: 600mm
 • Κατάλληλο για κολώνες με πλάτος από 75mm έως 120mm

Επιλογές:

 • Αφρός απορρόφησης.
 • Καπάκι απορριμμάτων.

Χρωματικές επιλογές:

 • Στάνταρ:
    Κίτρινο.
   
 • Επιλογές:
  Διαφανές.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

 • Προστασία βάσεως σειράς ραφιών.
 • Εσωτερική / εξωτερική χρήση.
 • Περονοφόρα.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Μεταλλικές κολώνες.

Μέθοδος στήριξης:

Με έξτρα κιτ τοποθέτησης.

 
 

Το ενιαίο σύστημα προστασίας ραφίων Rack Protector έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματική προστασία από πρόσκρουση σε κολώνες ραφιών που χρησιμοποιούνται σε αποθήκες, κέντρα διανομής και εφοδιαστικές βιομηχανίες.

Αποτελεί μια εξαιρετική καινοτομία που δίνει λύση σε ένα πολύ γνωστό πρόβλημα: την έλλειψη ενός ενιαίου διεθνούς προτύπου για τα διαστασιακά χαρακτηριστικά των ραφιών. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις διαφορετικές διαστάσεις μόνο για τις ράγες στήριξης. Ευτυχώς από τώρα και στο εξής δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ακριβές μέγεθος πια, καθώς το Rack Protector προσαρμόζεται στις διαστάσεις της κάθε επιμέρους ράγας στήριξης ραφιού.


Τα περισσότερα άλλα προστατευτικά ραφιών διαθέτουν ένα σταθερό, ακίνητο πυρήνα. Ο πυρήνας του Rack Protector ωστόσο είναι ιδιαίτερα ευέλικτος και με εξαιρετική ικανότητα συμπίεσης. Αυτό σημαίνει ότι κάμπτεται αυτόματα γύρω από κάθε ράγα στήριξης ραφιού και προσαρμόζεται στις διαφορετικές διαστάσεις. Επιπλέον, η μοναδική κατασκευή του πυρήνα εγγυάται μια ακόμα μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης ενέργειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Το Rack Protector είναι χωρίς αμφιβολία το πιο εύχρηστο σύστημα προστασίας από συγκρούσεις σε ράφια που διατίθενται σήμερα στην αγορά.


Το Rack Protector όχι μόνο ξεχωρίζει χάρη στην αρχή «ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλα», αλλά και λόγω της έξυπνη και καλά μελετημένη επιλογής των χρωμάτων. Δίπλα στο πρότυπο «κίτρινο ασφαλείας» το Rack Protector είναι επίσης διαθέσιμο σε μια διαφανή έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βάλετε χάρτινες ή πλαστικές λωρίδες που περιέχουν πληροφορίες που πρέπει να είναι μονίμως ορατές: bar codes, αριθμό ραφιού, πληροφορίες προϊόντων κτλ. Στο μέλλον, η διαφανής έκδοση θα γίνει όλο και πιο σημαντική, καθώς όλο και περισσότερες χώρες εφαρμόζουν προγράμματα ετήσιας επιθεώρησης ασφάλειας των ραφιών. Χάρη στο διαφανές χρώμα ο έλεγχος αυτός μπορεί να γίνει χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε πρώτα τα προστατευτικά. Αυτό οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου!


Το προϊόν έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για συμμόρφωση με το σχετικά πρότυπο European F.E.M. 10.20.02 racking standard.

 

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα