ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Health & Safety Awards 2014 – Δελτίο Τύπου

 6 Οκτωβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Health & SafetyAwards 2014 στις 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο GrandBretagne. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πάνω από 350 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων καθώς και δημοσιογράφοι.

Η Evergrip Hellas συμμετείχε ως υποστηρικτής των βραβείων και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει δείγματα από ένα μεγάλο μέρος των διαθέσιμων προϊόντων της καθώς και μια κατασκευή εξολοκλήρου φτιαγμένη από Fiberglass, ειδικά για την περίσταση, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν την πρακτική εφαρμογή και τις δυνατότητες διαμόρφωσης που προσφέρουν τα προϊόντα από Fiberglass.

Στην Evergrip πιστεύουμε ότι η βελτίωση της υγιεινής & ασφάλειας των χώρων εργασίας είναι μια συνεχής διαδικασία και πρέπει να αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα όλων των εμπλεκομένων. Δέσμευση μας είναι να μπορέσουμε να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Evergrip Hellas εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις εταιρείες που βραβεύθηκαν και εύχεται η βράβευση αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για εντατικοποίηση των προσπαθειών βελτίωσης της υγιεινής & ασφάλειας των εργαζομένων.

Evergrip Hellas

 

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα