ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Αντιολισθητική Ενίσχυση Σε Εργοστάσιο Τροφίμων

18 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση αντιολισθητικών ενισχύσεων από Fiberglass (GRP) στις περιοχές που παρουσίαζαν κίνδυνο ολίσθησης σε Εργοστάσιο τροφίμων. Σχεδόν όλες οι σκάλες στην γραμμή παραγωγής του Εργοστασίου είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτη ‘κριθαρωτή’ λαμαρίνα, η οποία σε συνδυασμό με υπολείμματα όπως λάδι ή νερό, δημιουργούσε κινδύνους ατυχήματος. Για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και την αποφυγή κάποιου σοβαρού περιστατικού επιλέχθηκαν προϊόντα GRP της Evergrip: καλύμματα σκαλοπατιών σε μαύρο χρώμα, καλύμματα βαθμίδας σκάλας σε κίτρινο χρώμα, ρίχτι σκαλοπατιού σε κίτρινο χρώμα καθώς και GRP επίπεδο φύλλο σε μαύρο χρώμα για την κάλυψη επίπεδων επιφανειών.

Όλα τα προϊόντα κόπηκαν στις κατάλληλες διαστάσεις από το Εργοστάσιο της Evergrip στην Αγγλία ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος τοποθέτησης, Η εγκατάσταση έγινε με χρήση ειδικής κόλλας και βιδών και πραγματοποιήθηκε από το ειδικευμένο προσωπικό της Evergrip Hellas. Όλα τα προϊόντα της Evergrip διαθέτουν εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση οξειδίου του αλουμινίου και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο με αποτέλεσμα να εξαλείφεται μόνιμα οποιοσδήποτε κίνδυνος ολίσθησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μην διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας.

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα