ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

Καπάκια GRP στη ΔΕΥΑ Χερσονήσου

6 Νοεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καπακιών από GRP στη ΔΕΥΑ Χερσονήσου.

Για την κάλυψη των ανοιγμάτων που υπήρχαν στις τσιμεντένιες δεξαμενές, επιλέχθηκε η τοποθέτηση καπακιών από GRP, τα οποία είναι ελαφριά, δεν διαβρώνονται και ταυτόχρονα είναι αρκούντως ισχυρά.

Ο σχεδιασμός έγινε ώστε τα καπάκια να μην εξέχουν από το υπάρχον επίπεδο των δεξαμενών και προήλθαν από την κοπή επικαλυμμένης σχάρας GRP. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων στις εκάστοτε ανάγκες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καπάκια κόπηκαν σε διαστάσεις: 590Χ590mm, 640X640mm, 990X390mm, 1020X490mm και 1460Χ430mm.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα