ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Πλαίσια Υποστήριξης.

Κατασκευάζεται από:

Πλήρως συνθετική δομή GRP Fibreglass.

Διαστάσεις:

• Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας.

Επιλογές:

• Υπηρεσία σχεδιαστικής επαλήθευσης & απεικόνισης.

Χρωματικές επιλογές:

Γκρι.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

  • Πλήρους ή μερικού ύψους συνθετικά φέροντα πλαίσια υποστήριξης σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθεί για διόρθωση προϋπαρχόντων προβλημάτων καλιμπραρίσματος.
  • Εξωτερική / εσωτερική χρήση.
  • Για πεζούς, ανάπηρους και ελαφρά τροχοφόρα.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Θεμέλια από σκυρόδεμα ή σε υπάρχουσες επιφάνειες.

Μέθοδος στήριξης:

Πλήρης τεχνογνωσία τεχνικών στερέωσης.

Πλήρους ή μερικού ύψους fibreglass πλαίσια υποστήριξης κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας εξηλασμένους GRP συνθετικούς δοκούς. Προσφέρουν μία εξαιρετικά ταχείας εφαρμογής, άνευ συντηρήσεως λύση για επέκταση πλατφόρμας, ανακαίνιση ή μεταβολή ύψους.

Ανεξάρτητα μοντελοποιημένο και με βάση τα υπάρχοντα ξύλινα σχέδια επιμέρους δομών, η χρήση αυτού του υλικού μπορεί να προσφέρει στο σχεδιαστή πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με παραδοσιακά χρησιμοποιούμενα υλικά.

Λόγω του σχετικά μικρού βάρους του, το GRP πλαίσιο υποστήριξης μπορεί να κατασκευαστεί και να διατεθεί με μια σειρά από επιλογές διαμόρφωσης ανάλογα με τις κατά τόπους συνθήκες. Μερική προ-συναρμολόγηση στο εργοστάσιο και στη συνέχεια στο χώρο εγκατάστασης συχνά επιτυγχάνεται εύκολα χωρίς χρήση γερανών μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους τοποθέτησης και παράδοσης προς χρήση.

Το σύστημα GRP της Evergrip είναι σχεδιασμένο να προσφέρει διάρκεια ζωής 60 χρόνια.

Η επίστρωση των νέων κατασκευών, επίσης επιτυγχάνεται εύκολα με την χρήση everdeck φέροντα πάνελ που παρέχουν μια μαύρη, αντιολισθητική, εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια στην οποία μπορεί να ενσωματωθεί ανάγλυφη επιφάνεια, όλες οι απαιτούμενες γραμμές ασφαλείας και κρυφό σύστημα στήριξης.

Οι προκύπτουσες δομές είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και τα κτυπήματα καθιστώντας τες κατάλληλες τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές. Δεν σκουριάζουν ή σαπίζουν, ούτε θα χρειαστούν ποτέ βάψιμο καθώς το χρώμα είναι ενσωματωμένο σε όλο το προϊόν και είναι εύκολες στον καθαρισμό. Σε περίπτωση σημαντικών ζημιών σε οποιοδήποτε κομμάτι, η τμηματική κατασκευή επιτρέπει την γρήγορη, εύκολη και χαμηλού κόστους επισκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα