ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: ΡΑΜΠΕΣ & ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Ράμπες & Πλατφόρμες Πρόσβασης.

Κατασκευάζεται από:

Πλήρως συνθετική δομή GRP Fibreglass.

Διαστάσεις:

Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Επιλογές:

 • Δομικές κατασκευές για προ-υπάρχοντα σχέδια.
 • Διαθέσιμη υπηρεσία σχεδιασμού και 3D απεικονίσεων.
 • Δυνατότητα επιλογής επικαλυμμένης (ενιαίας) επιφάνειας ή επιφάνειας πλέγματος.
 • Συμπληρωματική γκάμα ανάγλυφων επιφανειών για συμμόρφωση με πρόσθετες απαιτήσεις.

Χρωματικές επιλογές:

Στάνταρ: Γκρι, μαύρο & κίτρινο. Σημάνσεις ασφαλείας κατόπιν απαίτησης.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

 • Πλατφόρμες για δημόσια χρήση ή για χρήση από εργαζόμενους με σκάλα ή ράμπα πρόσβασης / εξόδου, αντιολισθητική επιφάνεια και κουπαστή ασφαλείας.
 • Εξωτερική / εσωτερική χρήση.
 • Για πεζούς, ανάπηρους και ελαφρά τροχοφόρα.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Ξύλο, ατσάλι, μπετόν και κατασκευές χυτού σιδήρου.

Μέθοδος στήριξης:

Πλήρης γκάμα συνδέσμων στερέωσης.

H ασφαλής πρόσβαση του προσωπικού στο τροχαίο υλικό για συντήρηση μπορεί να παρουσιάσει πρακτικές δυσκολίες όταν καμία πλατφόρμα δεν είναι παρούσα. Ομοίως προβληματική μπορεί να είναι η πρόσβαση επιβατών σε πλατφόρμες όπου δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων στο παρελθόν, ή όταν οι υφιστάμενες κλίμακες είναι απότομες και επικίνδυνες.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα είναι οι, κατασκευασμένες κατόπιν παραγγελίας, πλατφόρμες και ράμπες πρόσβασης από συνθετικά υλικά. Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι με ελαφρύ εξοπλισμό μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες επιφάνειες για να αποκτήσουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε βαγόνια ή μηχανές σε όλες τις περιστάσεις.

Πλήρης μοντελοποίηση, σχεδιασμός και στατικός έλεγχος είναι διαθέσιμα για τα προϊόντα αυτά. Προκατασκευασμένα τμήματα μπορούν να παραδίδονται στο χώρο τοποθέτησης για ταχεία συναρμολόγηση από την ομάδα εγκατάστασης.

Όλες οι επιφάνειες βαδίσματος έχουν τελείωμα από μία εξαιρετικά ανθεκτική αντιολισθητική επίστρωση που ενσωματώνει κόκκους οξειδίου του αλουμινίου.

Ενσωματωμένες κουπαστές περιλαμβάνονται και, εφόσον απαιτείται, σήμανση κινδύνου σε ακμές, περιφραγμένες προσβάσεις και σκαλιά στο τέλος της πλατφόρμας είναι διαθέσιμες επιλογές.

Τα GRP προϊόντα δεν σκουριάζουν ή σαπίζουν, ούτε θα χρειαστούν ποτέ βάψιμο καθώς το χρώμα είναι ενσωματωμένο σε όλο το προϊόν και είναι εύκολα στον καθαρισμό. Το μέτριο κόστος απόκτησης και το χαμηλό κόστος κύκλου ζωής είναι επίσης σημαντικά. Σε περίπτωση ζημιών σε οποιοδήποτε κομμάτι, η τμηματική κατασκευή επιτρέπει την γρήγορη, εύκολη και χαμηλού κόστους επισκευή.

Τα GRP συστήματα έχουν χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι των εναλλακτικών προτάσεων (χάλυβας, σκυρόδεμα και ξύλο), με ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών:

 • Ανθεκτικότητα στη διάβρωση.
 • Αντοχή.
 • Μικρό βάρος.
 • Δεν απαιτούν συντήρηση.
 • Μικρό κόστος κύκλου ζωής.
 • Μικρή χρόνοι εγκατάστασης.
 • Μονωτικές ιδιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ>

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα