ΤΗΛ:
(+30) 213 024 4941

ΦΑΞ:
(+35) 722 765 611

E-MAIL:
info(@)evergrip.gr

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: ΣΥΣΤHΜΑΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜAΤΩΝ

Επισκόπηση

Όνομα προϊόντος:

Σύστημα Κιγκλιδωμάτων.

Κατασκευάζεται από:

Υψηλής ποιότητας τμήματα εξηλασμένου προφίλ GRP fibreglass και χυτά GRP fibreglass εξαρτήματα & στηρίγματα βάσης.

Διαθέσιμα μεγέθη:

Επιλογές από στρογγυλής ή τετράγωνης διατομής σωλήνες.

Επιλογές:

  • Δυνατότητα κατασκευής για προϋπάρχοντα σχέδια.
  • Διαθέσιμη υπηρεσία 3D σχεδιασμού.
  • Φυλασσόμενα σημεία πρόσβασης.

Χρωματικές επιλογές:

Στάνταρ: Γκρι ή Κίτρινο.

Εφαρμογές, συνθήκες περιβάλλοντος και κυκλοφορίας:

  • Παροχή ασφαλούς πρόσβασης / εξόδου από σκάλες και πλατφόρμες.
  • Φύλαξη γύρω από μηχανήματα.
  • Οριοθέτηση & διαχωρισμός πεζών από κυκλοφορία οχημάτων.
  • Εσωτερική / εξωτερική χρήση.
  • Για πεζούς.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο, άσφαλτος.

Μέθοδος στήριξης:

  • Συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας μπουλόνια & πριτσίνια και ειδικές κόλλες.
  • Επί τόπου εγκατάσταση με μια σειρά από μηχανικούς ή χημικούς συνδέσμους.

Τα συνθετικά συστήματα κιγκλιδωμάτων προσφέρονται τόσο σε στρογγυλή όσο και σε τετράγωνης διατομής GRP σωλήνα μαζί με μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων. Έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα.

Για κρίσιμες για την ασφάλεια εφαρμογές, τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας BS EN ISO 14122-3:2001 & BS 6399-1:1996.

Και οι δύο τύποι διατίθεται σε υψηλής ορατότητας κίτρινο ή γκρι χάλυβα ή ένα συνδυασμό των δύο και προσφέρουν μια οικονομικά ελκυστική εναλλακτική λύση για ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα για χρήση σε νέες κατασκευές ή σε έργα ανακαίνισης.

Τα συστήματα κιγκλιδωμάτων έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του fibreflass όπως μικρό βάρος, υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με αντοχή στη διάβρωση, είναι μη αγώγιμα και βραδυφλεγή και δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου συντήρηση στο κύκλο ζωής τους. Το προϊόν έχει τουλάχιστον 25 χρόνια ζωής.

Κατασκευάζονται από ίνες γυαλιού & ρητίνες πολυεστέρα με τη διαδικασία της εξέλασης και με την εφαρμογή επιφανειακής επίστρωσης. Τα συσχετιζόμενα εξαρτήματα κατασκευάζονται με χύτευση.

Το προϊόν παρέχει ασφάλεια σε χώρους εργασίας ή σε δημόσιους χώρους σε μια ευρεία ποικιλία εκτεθειμένων περιοχών τόσο σε βιομηχανικές όσο και σε εμπορικές συνθήκες, π.χ. έργα επεξεργασίας νερού, θαλάσσιες εφαρμογές, χώρους φόρτωσης, διαβάσεις πεζών, φύλαξη γύρω από τα μηχανήματα κλπ.

Πλήρης μοντελοποίηση, σχεδιασμός και στατικός έλεγχος είναι διαθέσιμα για τα προϊόντα αυτά. Προκατασκευασμένα τμήματα μπορούν να παραδίδονται στο χώρο τοποθέτησης για ταχεία συναρμολόγηση από την ομάδα εγκατάστασης.

Τα GRP προϊόντα δεν σκουριάζουν ή σαπίζουν, ούτε θα χρειαστούν ποτέ βάψιμο καθώς το χρώμα είναι ενσωματωμένο σε όλο το προϊόν και είναι εύκολα στον καθαρισμό. Το μέτριο κόστος απόκτησης και το χαμηλό κόστος κύκλου ζωής είναι επίσης σημαντικά. Σε περίπτωση ζημιών σε οποιοδήποτε κομμάτι, η τμηματική κατασκευή επιτρέπει την γρήγορη, εύκολη και χαμηλού κόστους επισκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες και λήψεις αρχείων πατήστε εδώ

bottom-a

Εξαιρετικά ανθεκτικά αντιολισθητικά φύλλα και προφίλ GRP.

Η Evergrip εισαγάγει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα αντιολισθητικών επιφανειών δαπέδου κατάλληλο για όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους και συνθήκες.

Περισσότερα

bottom-b

Ανάγλυφες Πλακοστρώσεις

Επιφανειακά τοποθετημένες ανάγλυφες πλακοστρώσεις για καθοδήγηση και προειδοποίηση σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Περισσότερα

 

bottom-c

Συστήματα Σιδηροδρόμικών εφαρμογών

Μια ολοκληρωμένη σειρά από ταχείας εφαρμογή, βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση και ανακαίνιση όλης την σιδηροδρομικής υποδομής.

Περισσότερα

 

bottom-d

Εύκαμπτες Μπάρες Κρούσης

Ένα εξαιρετικά σκληρό, εύκαμπτο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σύστημα μπαριέρων που προσφέρει ολόπλευρη προστασία ανθρώπων και παγίων.

Περισσότερα